Post by klisutninruri on Feb 3, 2022 20:06:54 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mighty Party ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mighty Party IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj bezgalīgas monētas ▞▞▞
▞▞▞ Mighty Party 2022 version ▞▞▞
Katru reizi, kad tiek atjaunināta šī spēle, man ir grūti pieteikties. Nav vienkārša veida, kā atgriezties pie sava konta.
Man patīk šī spēle, nedomāju, ka esmu to nolicis vairākus mēnešus. Bija dažas problēmas, taču, sazinoties, viņi drīz vien tās atrisināja bez problēmām.
Šī ir lieliska spēle. Esiet gatavi, ja vēlaties ātri tikt uz priekšu, ir jāmaksā. Bet, ja jūs to varat pārvarēt, tas ir patiešām jautri un konkurētspējīgi. Manas vienīgās sūdzības būtu par to, ka stāsta režīma priekšniekiem dažkārt kļūst traki grūti ar smieklīgām spējām. Būtu jauki, ja mači būtu godīgāki. Tāpat pēc jaunā atjauninājuma veikalā Elixir vairs netiek pārdots. Vai varat noņemt uzdevumu "Savākt eliksīru" no medību uzdevumiem?
Pilnīgi pārāk daudz notiek. Reklāma lika tai izskatīties kā vienkāršai ikdienišķai matemātikas spēlei, kad jums ir dažas sekundes dīkstāves laiks, taču tā vairāk atgādina 3 vai 4 spēles vienā.
Man šķiet ļoti patīkami spēlēt, bet piekrītu visiem pārējiem komentāriem; tā ir tikai naudas izņemšana. Lai spēlētu, jums nav jāmaksā, taču jūs tiekat mudināts kaut ko iegādāties katru reizi, kad kaut ko darāt. Tas ir šaha/Yu-Gi-Oh stila interfeiss, kas ir jautri, bet jā, netērējiet naudu.
Šai spēlei mēnešiem ilgi ir bijušas problēmas ar maksājuma apstrādi, un tās joprojām nav novērsušas. Šķiet, ka daudziem cilvēkiem ir tāda pati problēma
Diezgan jautri. Labi tērēt mazliet laika. Man patīk nolīdzināt savus varoņus, bet dažreiz cīņa kļūst nedaudz nomākta, un tad man kļūst garlaicīgi. Kopumā man tas pietiekami patīk, lai pārbaudītu vairumā dienu.
Nav slikti, taču papildinājumi parāda daudz atšķirīgu spēli no tā, kas viņiem ir patiesībā. Ir nepāra torņu cīņas utt., tāpēc tie nav meli, bet noteikti ne tie, ko viņi reklamē.
Tā ir milzīga spēle, kurā jāmaksā par uzvaru. Viņi uzmācas jums naudas dēļ, misiju lielākoties nav iespējams pabeigt, tāpēc viņi var maksāt reālu naudu, ļoti mantkārīgi un nav dāsni. Tāpat kā lielākajai daļai ir VIP sistēma, taču jums ir nepieciešams VIP laiks, lai piekļūtu citām ikdienas balvām. Tas ir skumji, jo spēle ir laba, bet vienā brīdī jūs saprotat, ka jums ir jāiegulda vismaz 80 USD, lai būtu nedaudz konkurētspējīgs. Sistēma, kas paredz augstāku līmeni rakstzīmēm, prasīja pārāk daudz. Mājdzīvnieku sistēma ir milzīga PTW, un to var iegūt tikai ar reālu naudu.
Ekrānuzņēmumos redzamā spēle labākajā gadījumā notiek reizi stundā. Pretējā gadījumā tas ir tikai vēl viens neoriģināls naudas izņemšanas laupīšanas kastes "varonis" ar pietiekami daudz "spēļu", lai apmierinātu izstrādātājus, liekot jums veikt maksājumu pēc maksājuma.
Diezgan jautra spēle, pārsteidzoši, ka esmu tikusi galā bez reklāmām. Es domāju, ka kopumā šī ir diezgan jautra spēle, un iesaku jums izmēģināt, ka tā nav gluži tā spēle, kas tiek rādīta reklāmā vai reklāmās, bet tā ir pienācīga spēle
Tā ir jautra spēle, un maksāt nav obligāti, ja vien neizņemat krūzi. Tas nozīmē, ka maksājumu modelis prasa, lai jūs turpinātu maksāt konsekventi. Piemēram, VIP līmenis un ar to saistītās priekšrocības paliek aktīvas tikai kādu laiku pēc pirkuma veikšanas. Pēc tam tas kļūs neaktīvs, lai jūs mudinātu veikt papildu pirkumus. Diemžēl ne mana veida spēle ar šādu modeli.
Ja pēc pēdējā atjauninājuma nevarat doties uz spēli. Atspējojiet automātisko atjaunināšanu
Fuu
Man patīk šī spēle, nepārprotiet, bet jūsu cenas ir nedaudz...... ļoti nežēlīgas. 99 dolāri ir daudz ko tērēt par kaut ko iegādāto lietu, kad es varu dabūt pavisam jaunu PS5 spēli par 60. Es saprotu, ka jūs vēlētos ar to nopelnīt naudu, taču cenas ir smieklīgas. Un man īpaši patīk bez pievienošanas, tāpēc es saprotu, puiši, bet vai mēs varam samazināt cenas vismaz uz pusi?
Ļoti patīkama spēle. Izaicinošs. Aizraujošas balvas. Mainot priekšrocības un uzlabojumus, spēle kļūst interesanta.
Lielisks laika tērētājs. Diemžēl progress ātri apstājas, ja vien neesat gatavs tērēt daudz naudas par spēli. Lai uzvarētu, ir jāmaksā 100%. Jūs varētu spēlēt gadiem bez maksas, un jūs nekur netiksit. Tas nozīmē, ka tā ir jautra spēle, un to ir vērts pārbaudīt. Vienkārši neļaujiet spēlei iztukšot jūsu bankas kontu. Tas noteikti ir paredzēts, lai to izdarītu. Spēlējiet atbildīgi
Tas ir labi tam, kas tas ir. Vienkārši nokļūstat punktā, kurā jūs vienkārši maldāties un nevarat uz visiem laikiem virzīties uz priekšu, ja vien par to nemaksājat...👎
Jautra spēle, taču ir tik daudz uznirstošo logu par viņu lietu iegādi — mēs to sapratām — tā jūs nopelnāt naudu, bet, ja cilvēki vēlas pirkt, viņi to darīs, jums tas nav nepārtraukti jāmet viņiem sejā.
Jautri, bet vajag vairāk veidu, kā iegūt zeltu
Lielisks sākums, un stratēģija ir reāla, bet diemžēl notikumi prasa tērēt naudu, lai pabeigtu, kas ir pilnīgi negodīgi. 2 zvaigznes ir tāpēc, ka savienojamība ir patiešām vāja: spēle ir jārestartē pat vietās, kur visu citu mana tālruņa lietotņu savienojamība ir spēcīga, liekot man atkārtoti pieņemt pēdējās 3 minūtes. Ja es spēlēju zelta raktuves vai notikumu cīņu un spēle prasa restartēšanu, minispēle tiek uzskaitīta kā pabeigta, taču es arī nesaņemu atlīdzību!
Ir labi
ir labi!
Spēle ir laba, bet preču cenu zīme ir pārāk augsta
Sākotnēji šī bija APbrīnojama spēle — tagad tā ir absolūti nelīdzsvarota cīņa, vienīgais veids, kā iegūt uz priekšu, ir 30 $ par popu (un es domāju nokasīt). Viņi TIKAI ieteica, ka padarīja to godīgāku... Mani 2 pagriezienos ir iznīcinājuši cilvēki, kas ir AČIEM vienlīdzīgi ar manu spēku – vairākas reizes. Es labprāt redzētu, ka kāds izveido jaunu versiju, neiesaistot šīs versijas radītājus. Kas attiecas uz muļķībām "sūtiet mums e-pastu" - e-pasta ziņojumi netiek cauri 🙃 pilnīga spēles izkrāpšana.
Gandrīz jautri, bet ne gluži. Attēli un pielikumi tam vispār neatspoguļo spēles norisi, tas ir tirdzniecības kāršu spēles veids. Sākums ir labs, bet ļoti ātri jūs nonākat līdz punktam, kad ir vai nu jāmaksā "varenas" naudas summas, vai jāspēlē tikai aptuveni 30 minūtes dienā, jo neko nevar darīt, lai progresētu. Kļūt stiprākam, lai progresētu spēlē, nozīmē vai nu iegūt ĀRĒJĀM veiksmi, vai atkal maksāt IRL naudu. Un reklāmu skaits spēlē ir satriecošs. Naudas paņemšana!
Stratēģija un gudrība tiek atalgota, taču ar to nepietiek, lai tas būtu tā vērts. Visā spēlē ir sastrēgumi un šķēršļi, kas padara to par milzīgu satricinājumu starp maziem soļiem. Nav iespējams uzvarēt nevienu notikumu, nemaksājot pārmērīgu naudas summu par niecīgu atlīdzību. Tomēr tas nav slikts veids, kā tērēt stundu vai vairāk, ja jums nav ko darīt.
Jautra spēle, bet, ja vēlaties progresēt, jums ir jātērē daudz naudas vai jāmaļ dienu un nakti, kas padara to ļoti atkarīgu. Zelta raktuves sabojājās, jūs nevarat bankrotēt ar papildu uzbrukuma kombinācijām. Nepārprotiet, ka tas ir jūsu darbs un jūs esat pelnījuši naudu, bet, lūdzu, salabojiet to zelta raktuvi, ir tik nomākta, ka leģionam tiek veikti aptuveni 20 papildu uzbrukumi un neizraisīt jaunus rāvienus vai skaidri pateikt, ka jums ir ierobežojumi. papildu uzbrukumi
Kopējā samaksa, lai uzvarētu spēli, un tas tiešām ir kauns. Tas ir ļoti labi, līdz jūs sākat zaudēt cilvēkiem, kuriem patiesībā ir vairāk naudas, ko tērēt
Viegli iegūt spēcīgus varoņus, ja jūsu kontā ir 100 dolāri. Ja to nedarīsit, jums būs grūti to iegūt un jūs iestrēgsit ar tiem pašiem varoņiem.
Jauki kādu laiku, es joprojām spēlēju. Ļoti jāmaksā, lai uzvarētu. Ļoti apgrūtinoši, cik labi es varu apspēlēt kādu, un tā kā viņi ir samaksājuši naudu, viņi ir pelnījuši uzvaru. Diezgan stulbi, bet neievērojot, ka tas ir labi. Man šķiet, ka kaut kā jāpelna nauda. Rediģēt - samaksa par uzvaru pat nebūtu liela lieta, ja būtu spēļu veidošanas sistēma, kas izsvērtu to spēlētāju spējas, kas mēģina saskaņot. Es esmu spēlējis 10 spēles pēc kārtas pret cilvēkiem, kuri ir spēlējuši tik daudz ilgāk, ka viņiem ir 90 veselības priekšrocības.
Es vēlos sniegt šai spēlei augstāku novērtējumu, bet es nevaru. Ir tik daudz kļūdu, ka tas ir sāpīgi. 1. Spēle pastāvīgi avarē notikumu cīņu laikā 2. Ienaidnieki iegūst nejaušas spējas, kuras nekas nenodrošina 3. jūsu karaspēku ietekmē spējas, kas nekur nav norādītas 4. jūs saņemat uzbrukumus spēļu pirkšanas reklāmās katrā pieteikšanās brīdī, ko atļauj citas spēles. jūs izlaižat pēc viena skata. Tas noteikti ir viens, lai būtu par ilgu spēli, un viņi sniedz daudz bezmaksas!
Jauki un viegli uztverami, taču, iespējams, iepakojumi varētu būt nedaudz lētāki vai izdevīgāki
Būtu lieliska spēle, ja tā nepiespiestu spēlētājus maksāt tikai par to, lai tiktu tālāk spēlē. Esmu pavadījis vairāk nekā nedēļu iestrēdzis tikai tāpēc, ka nelikšu tajā naudu, tāpēc tā ir ikdienas gaidīšanas spēle, lai, cerams, iegūtu kaut ko, kas, cerams, palīdzēs jums virzīties uz priekšu. Ja jums nav naudas šai spēlei, jūs ļoti ātri pārvarēsit visas jautrības
Lieliska spēle, taču tā turpina izslēgties ik pēc dažām minūtēm.
Ir labi pavadīt laiku, tikai problēma ir... lūdzu, samaziniet laiku, lai atvērtu lādes, pusi no visa
Tāpēc es spēlēju šo spēli apmēram 2 mēnešus, iztērējot vairāk nekā 100 $, un šeit ir mans pārskats: spēle ir jautra, un mākslas darbs izskatās lieliski! Tomēr 100 $ iztērēšana nav pietiekama, lai jūs varētu progresēt šajā spēlē, vai arī nepietiek, lai sāktu. Būtībā tā ir milzīga samaksa, lai uzvarētu spēli, un tai nav līdzsvara. Jums būs nepieciešams TIK ilgs laiks, lai progresētu un paaugstinātu līmeni pat tad, ja tērēsiet naudu. Turklāt viss ir par cenu, un tas, ko jūs saņemat vai iegādājaties, nav tā vērts.
Lieliska spēle, kas liek jums izstrādāt stratēģiju un kritiski domāt par progresu, ko varat sasniegt spēlē un dzīvē. Augsti ieteicams!
Šī spēle ir diezgan jauka buuuuuuttttt NEKAS TĀLĪDZĪGS PIEDĀVĀJUMS VAI DISKRIPTS, VAI PAT ATTEIKUMI VIENĪGIE BIO ATTĒLI... Es domāju... vecīt, dodiet mums vismaz to, ko mēs vēlamies, vai mainiet attēlus uz to, kas patiesībā ir spēle
Saturs ir labs, bet aizslēgts aiz rindām. Parasti tā nebūtu problēma, izņemot gadījumus, kad jūs saskaraties ar spēlētājiem, kuri ir iemaksājuši spēlē, apgrūtinot līmeņa paaugstināšanu.
jautra spēle, ko spēlēt dažas stundas vienlaikus. es daru lietas labi bez maksas. ja vēlaties ātrāk izlīdzināt lietas vai ātri pabeigt pasākumu, maksājiet. ik pa laikam notiek dažādi pasākumi, lai iegūtu bezmaksas saturu. tikai jāiemācās gaidīt. tehniskais atbalsts ir ļoti noderīgs. Man bija notikums, kas mani nepārtraukti ietriecās, un viņi palīdzēja to apturēt.
Labi, taču ir daudzas lietas, kas jāuzlabo, piemēram, animācija. Vai varat to izveidot kā karaļu sadursmi, kas būs forši.
Tā ir pārsteidzoša spēle. Bet šīs spēles reklāma nebija pareiza un arī pirmās bildes nebija pareizas. Jā, jūs to nedaudz redzat spēlē, bet galvenokārt tas atšķiras. Bet tomēr man tas patīk!
Man ļoti patīk spēlēties ar savu prātu un domāt par stratēģijām un tik daudziem citiem veidiem, kā iegūt jaunas lietas. Tas ir tas, kas man tajā patīk. Šī ir patiešām laba spēle, ko patiešām novērtēju, saglabājiet to ...!!!!
Lieliska spēle Es iesaku spēlēt šo, bet es neļautu bērnam to spēlēt, jo tai ir krustvārdi
Ir potenciāls! Brīžiem nedaudz buggy. Dažreiz lietotne tiek aizvērta bez iemesla, citreiz tā neļaus man spēlēt nevienu varoni manas kārtas laikā un neļaus man izlaist, tāpēc viss, ko varu darīt, ir padoties. Sākumā spēle ir jautra! Kad esat sasniedzis 15. vietu, uzlabot un sasniegt līmeni kļūst sarežģīti. 20. vietā tas ir gandrīz neiespējami. Es vēlētos redzēt labāku pieredzi/līmeņa atalgojumu. Stāsts un varoņi atstāj nedaudz vēlamo, taču man patīk mākslas darbi un spēles mehānika. Šī lietotne VARĒTU būt lieliska!
Viss šajā spēlē ir maldinošs. Reklāmas citās spēlēs parāda, ka tā ir apvienošanās spēle, un tāpat Google atskaņo attēlus, taču, kad to lejupielādējat, spēle ir pilnīgi atšķirīga. Beidziet maldināt cilvēkus. Reklamējiet savu spēli tādu, kāda tā ir.
Var būt lieliska spēle, taču ar visiem pastāvīgiem uznirstošajiem logiem spēle nav jautra. Tā ir arī naudas sagrābšanas spēle
Attēli spēļu veikalā un reklāmas ir maldinoši... tiešām tuvojas tai viltus reklāmas līnijai. Ir vairāk spēles, nekā es gaidīju, taču viņiem ir vienkārša spēle no attēliem, kas ik pa laikam parādās. (Vismaz pirmajās 10 minūtēs man bija lejupielādēta lietotne)
Patiešām vēlos, lai es varētu uzņemt ekrānuzņēmumu un parādīt, ka jūs varat sasniegt diezgan tālu spēli bez jebkādiem pirkumiem, lai gan man palīdzēja mana stratēģija no fandom lapas. Bet tā patiešām ir stratēģiska un jautra spēle. Jāpiekrīt, ka reklāma ir jāmaina, jo "sadursmes" nenotiek tik bieži visā ceļojuma laikā un nav spēles galvenais uzsvars.