Post by klisutninruri on Feb 3, 2022 20:22:24 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Revenge: Demon Slayer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Revenge: Demon Slayer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ įgalinantis cheats ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Revenge: Demon Slayer 2022 version ▞▞▞
Aš esu pirmas 2 reitingo žvaigždučių komentaras.... Keičiu lator kaip tomarrow
Reikia daugiau nuotykių
Buvo gerai, bet nutrūko iki lengvumo. Aš ką tik žaidžiau, kai visi mano daiktai buvo ištrinti ir viskas sugedo.
Tiesiog gerai žinai
Buvo nesklandumų, neleidžiančių naudoti užuolaidų personažų, pataisykite tai🥺
Oho, žaidimas šaunus
Puikiai atima daug laiko
Geriausias žaidimas la ni
Tai žaidimas yra puikus. Jis turi gerą istoriją. Tai labai smagu, bet tik apie šį žaidimą aš dar nežaidžiau 😶 taip😌
Mano pasirinktas veikėjas sugedo, o atnaujintų elementų nebėra ir jų negalima pasiekti
Puikus žaidimas, bet pastaruoju metu, kai pakeičiau elementus, jis vėluoja ir aš prarandu visus duomenis ir turiu iš naujo įdiegti žaidimą, kad jį žaisčiau... Pradėjau nuo pirmų 2 kartų!
Šis žaidimas yra iš demon salter manga I love it 5 žvaigždučių
Šis žaidimas yra geras
buvo puiku, bet buvo keletas klaidų, kurias buvo galima ištaisyti. pavyzdžiui, jei pasirinksite kardą, galite išeiti iš žemėlapio šokinėdami - puldami - šokinėdami - atakuodami - verždamiesi - atakuodami. arba herojaus sritis po kurio laiko buvo sugadinta ir simboliai nebuvo matomi, o jei nuėjote į kitą puslapį, žaidimas sudužo. tikiuosi, kad šios klaidos bus ištaisytos, bet apskritai puikus žaidimas taip ir toliau.
Labai geras žaidimas. Man tai labai patinka. Rekomenduoju žaisti.
Sunku
Šis žaidimas turi didelį potencialą ir aš laukiu, kol jis bus baigtas.
Tai labai nuostabu, bet ankstesniame vaizdo įraše mačiau, kad bosai nėra baigti, liko du ir trečias veikėjas. Ar padidinote Kong Damage 418 paimtas iš nagato gyvenimo
اوحش حاجه مفيش جديد تجيب اخر وحش وتلعبه وتهعبه ٭سسييمم تانز مه تخن جي
geras žaidimas apskritai, šiek tiek sumokėjau, kad neturėčiau skelbimų, vis tiek teko žiūrėti skelbimus viskam, pakeis mano apžvalgą, kai pataisysiu
Trumpas
Nėra interneto 😭😭😭
Tai smagus žaidimas. Jis turi gerą progresą, linksmą gampleay ir nesiunčia jums šlamšto skelbimais. Tačiau yra tikrai erzinantis gedimas, kuris sustabdo priešų neršimą ir sulaiko jus tokiame lygyje, todėl turite pradėti iš naujo ir prarasti pažangą, o tai tiesiog sugadina patirtį. Taigi, jei jis bus pataisytas, jis nusipelno 5 žvaigždučių
Šis žaidimas neveikia, pataisykite jį
„Amazing Game Dev“ yra labai geras
Kas yra žaidimo kodas
Nuostabu
Jūs iš naujo paleidote mano žaidimą, kai aš atnaujinu, aš praradau savo progresą, visa tai turite blogiausią žaidimą, man patinka 3 ir 2 dalys, bet tai yra pats blogiausias žaidimas pasaulyje, jis yra bjaurus
Šis žaidimas šiek tiek atsilieka
Taip... Ne
Žaidimas ini menbuat ninja yang hebat busuk!!!!!🤣🤣🤣
Ne taip jau blogai
Man tai patiko, išskyrus tai, kad galite tai padaryti geriau. Man patinka pasirinkti įgūdžius ir tai daryti yra smagu
Viskas gerai žaidimas
Tai ištrynė mano išsaugojimą ir turėjau iš naujo paleisti žaidimą.
Jos šiek tiek vėluoja, pls pataisykite
Man tai labiau patinka nei 3 ir 2 versija
L žaidimai
Žaidimas tikrai geras, bet ar galite pridėti daugiau herojų, ačiū!
šis žaidimas toks šaunus
Oho, panašu, kad tai ištaisyta, skiriu 5 žvaigždutes ir tai puikus žaidimas, netyčia pašalinau jį ir turėjau Jotaro
Brutalus
Geras žaidimas ne toks ir blogas
Tai tikrai geras žaidimas
Man patinka žaidimas, bet kai einu į boso reidą, jis mane išstumia iš žaidimo
Esu pirmoji 1 žvaigždutės apžvalga
Laukiu daugiau turinio, bet žaidimas yra nuostabus po to, kai įsigijau „be skelbimų“
pataisykite savo kvailą žaidimą su daugybe klaidų
Geriausias žaidimas kada nors
Iš pradžių man tai patiko, bet aptikau gedimą, kai vienas veikėjas pateko į kitą, o mano daiktai buvo tarsi prarasti, todėl tikriausiai ištrinu